Anasayfa / Genel / 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. Sene-i devriyesinde vatanımızın birlik ve beraberliği için canlarını hiçe sayan şehit ve gazilerimizin anısına anma programı düzenlendi.
Program İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör, Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya, Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş, kurum amirleri,İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri,Siyasi Parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlarımızın katılımıyla saat 11.00’da 2015 yılında şehit olan şehidimiz Ziya Sarpkaya’nın kabrinin ziyareti ve burada okunan dualar ile başladı.
Şehitlik ziyaretinin ardından Gazi Süleyman Paşa Camin meydanında 15 Temmuz Anı Defterinin açılması ile devam eden program Gazi Süleyman Paşa caminde okunan Mevlid-i Şerif ile devam etti. Mevlid sonrası tüm halkımıza gerçekleştirilen yemek ikramıyla devam eden program 15 Temmuz Hatıra Ormanına ağaç dikimi ile gündüz programı sona erdi.
Anma günü etkinlikleri akşam saat 20.00’da protokol üyeleri ve halkımızın katılımı ile Gazi Süleyman Paşa Cami meydanında gerçekleştirilen 15 Temmuz temalı Sinevizyon gösterisi ardından Milli Birlik yürüyüşü ile devam etti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Gazi Süleyman Paşa Cami meydanında düzenlenen anma günü programı, sonrasında Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi Sema grubunun gösterisi ve saat 00: 13’te tüm camilerimizden okunan sela’nın ardından sona erdi.

KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının zirveye ...