Anasayfa / Genel / 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KAPSAMINDA İLÇEMİZDE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü İlçemizde Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı
15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. Sene-i devriyesinde ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını hiçe sayan şehit ve gazilerimizin anısına anma programı düzenlendi.
Program İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör, Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya, Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş, kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşirken saat 12.00’da Mevlid-i şerif okunması ardından şehidimiz Ziya Sarpkaya’nın kabrinin ziyareti ve burada okunan dualar ile başladı.
Akşam saat 20.00 ‘da Gazi Süleyman Paşa Cami meydanında 15 Temmuz temalı sinevizyon gösterimi ile devam eden program saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması, protokol konuşmaları sonrası öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması ve Belediyemiz tarafından vatandaşlarımıza gerçekleştirilen yemek ikramının ardından şehitlerimiz için okunan dua ile programı sona erdi.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI İLÇEMİZDE COŞKU VE GURURLA KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beybahçesi Stadyumunda ilçemiz ...