Anasayfa / Genel / 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü İlçemizde Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı
15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. Sene-i devriyesinde ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını hiçe sayan şehit ve gazilerimizin anısına anma programı düzenlendi.
Program İlçe Kaymakamı Fatih Çevik, Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya, kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşirken saat 12.00’da Mevlid-i şerif okunması ardından Şehitlerimizin kabrinin ziyareti ve burada okunan dualar ile başladı.
Akşam saat 20.00 ‘de Gazi Süleyman Paşa Camii meydanında Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya ve Kaymakamımız Fatih Çevik’in günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından Göynük Ortaokul öğrencileri tarafından Arif Nihat Asya’nın Bayrak şiiri okundu.
15 Temmuz temalı sinevizyon gösterimi ile devam eden program, Göynük Müftüsü Ümit Kartal’ın şehitlerimiz için yaptığı dua ile sona erdi.

🇹🇷 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı İlçemizde Kutlandı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ...