Anasayfa / Genel / 18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI

18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla İlçemiz Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda bir program düzenlendi.
Programa İlçe Kaymakam Vekili Orhan Gazi Karakaş, Belediye Başkanımız Kemal Kazan, Cumhuriyet Savcısı Furkan Aslan, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Dinç, İlçe Jandarma Komutanı Bora Topçu,kurum amirleri, STK temsilcileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile devam etti. Çanakkale Savaşı ile ilgili video ve Şehit Mektubu isimli gösteri ile devam eden anma günü programı şiirlerin okunması, Çanakkale Şehitleri konulu piyesin sahnelenmesinin ardından 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakam Vekili Orhan Gazi Karakaş ve Belediye Başkanımız Kemal Kazan’ın ödüllerini vermesinin ardından sona erdi.