Anasayfa / Genel / 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ İLÇEMİZDE DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ İLÇEMİZDE DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI

Atatürk Anıtında gerçekleşen anma törenine İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör,Belediye Başkan Vekili Mehmet Remzi Armağan, Gazilerimiz ve Gazi yakınları, kurum amirleri,STK temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından Göynük Kaymakamlığınca tertiplenen kutlama programı kapsamında günün anlam ve önemini belirten konuşmalar,kaymakamlık ve belediye başkanlığı tarafından Atatürk anıtına çelenk sunulması ve İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretiyle anma programı sona erdi.
Bir kez daha ülkemizin bağımsızlığı, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin güvenliği ve huzuru için canlarını hiçe sayan kahraman Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.
Vatan Size Minnettar.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI İLÇEMİZDE COŞKU VE GURURLA KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beybahçesi Stadyumunda ilçemiz ...