Anasayfa / Genel / 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE DÜZENLENEN ETKİNLİKLE KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı İlçemizde Kutlandı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bu gün ilçemiz Göynük Belediyesi Spor Kompleksinde kutlama programı düzenlendi.
Programa İlçe Kaymakamı Ferhat Gür, Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya, Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Remzi Armağan, İlçe Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Akşemseddin İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılarak,şiirler okundu.Öğrencilerin hazırladıkları oratoryo, halk oyunları, Wushu ve kungfu gösterisinin ardından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilçe çapında düzenlenen sportif müsabakalarda derece alan öğrenci ve takımlara protokol üyelerinin ödüllerini takdim etmesinin ardından düzenlenen program sona erdi.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI İLÇEMİZDE COŞKU VE GURURLA KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beybahçesi Stadyumunda ilçemiz ...