Anasayfa / Başkan'ın Mesajları / 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılını coşku ile yaşadığımız bu anlamlı günde bundan tam 100 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışıyla bu topraklarda başlayan bağımsızlık mücadelesi, bugün tüm dünya çocukları için bir bayramdır. Bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan eden Mustafa Kemal Atatürk, böylelikle çocuklara verdiği değeri ve yeni Türk Ulusunun geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğini işaret etmiştir. Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle bağımsızlığımızın ve Cumhuriyetimizin sarsılmaz temeli Türkiye Büyük Meclisimizin açılışının 100. Yılı ve Milli Egemenliğimizin sembolü olan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını en kalbi duygularımla kutlarken, bu güzel günlerin dünyaya barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

Saygılarımla.

Ahmet Çankaya

Ramazan Bayramı kamu personeli ve halkla bayramlaşma programı İlçe Kaymakamı Talha Battal, Belediye Başkanımız Ali ...