Anasayfa / Genel / 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZI COŞKUYLA KUTLADIK

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZI COŞKUYLA KUTLADIK

29 Ekim Cuma günü ay yıldızlı bayrakları ile belediye meydanını dolduran vatandaşlarımızla beraber Cumhuriyet coşkusunu yaşadık.
Programa saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından yöresel kıyafetlerimizle sahneye çıkan halk oyunları ekibinin gösterisiyle devam edildi ve İlçe Kaymakamımız Muhammet Serdar Erdoğan folklor ekibine hediyesini takdim etti.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili hazırlanan sinevizyon gösterisinin izlenmesinin ardından programımız Ayşe Ova ve Göynüklü sanatçımız Erkan Bekmez’in birbirinden güzel şarkıları ve türküleri eşliğinde devam etti.
Program sonunda Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya ve Belediye Başkan yardımcınız Mehmet Remzi Armağan bu gecede sahne alan sanatçılarımıza hediyelerini takdim etti.
Belediye meydanını ay yıldızlı bayraklarıyla dolduran ve ‘Cumhuriyet’ coşkumuza ortak olan bütün vatandaşlarımıza teşekkür eder saygılarımızı sunarız.

Ramazan Bayramı kamu personeli ve halkla bayramlaşma programı İlçe Kaymakamı Talha Battal, Belediye Başkanımız Ali ...