Anasayfa / Genel / 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI İLLER ARASI WUSHU SANDA ŞAMPİYONASI İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİ

23 -25 Ağustos 2019 tarihleri arasında ilçemiz Göynük’ün ev sahipliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı İller arası Wushu Sanda Şampiyonası düzenlendi.
Göynük Belediyesi Spor Kompleksi Kapalı Spor Salonunda düzenlenen şampiyonaya toplamda 8 ilden olmak üzere 12 kulüpten 100’ü erkek, 70’i kadın 170 sporcu ile 15 antrenör ve 10 hakemin katıldığı turnuva Minik-Yıldız-Genç ve Büyükler kategorilerinde gerçekleşti
Kıyasıya geçen müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerini İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör ve Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya takdim ederken başkanımız yaptığı açıklamada ‘ Göynük Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteğimiz her zaman katlanarak devam edecektir. İlçemizde Wushu Sanda sporunun gelişmesinde büyük emeği bulunan ve gençlerimizin bu spora yönelmesini sağlayan Wushu Sanda Bolu İl temsilcisi Milli Antrenörümüz Tahsin Paça başta olmak üzere şampiyonaya katılan sporcu ve idarecilerimize teşekkür ediyorum’ dedi. Başkanımız Ahmet Çankaya; böyle anlamlı bir gün adına düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı İller Arası Wushu Sanda Şampiyonasında güzel bir ev sahipliği yaptığımıza inanıyorum, bu tür turnuvalar İlçemiz Göynük’ün ve Bolu’muzun adını ulusal ve uluslararası alanda gururla duyuracaktır derken, şampiyonaya katılan tüm sporculara katılacakları tüm turnuvalarda başarılar diliyorum ’dedi.