Anasayfa / Genel / 31. AKŞEMSEDDİN HZ. ANMA GÜNÜ PROGRAMI SONA ERDİ

31. AKŞEMSEDDİN HZ. ANMA GÜNÜ PROGRAMI SONA ERDİ

Göynük Belediye Başkanlığı, Akşemseddin Hazretleri Vakfı’nın düzenlediği, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Bolu Valiliğinin koordinatörlüğünde bu yıl 31.’si gerçekleşen ‘Geleneksel Akşemseddin Hazretlerini Anma Günü’ Etkinliği 26 Mayıs Cumartesi akşamı T.C Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, T.C Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, protokol üyeleri ve ilçemiz ve çevre illerden gelen çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.
Akşemseddin Hz. Vakfı Başkanı ve Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen anma günü programına T.C Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, T.C Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Valisi Aydın Baruş, Ak Parti Bolu Milletvekili ve Milletvekili adayı Fehmi Küpçü, Ak Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Ali Pulcu, Ak Parti Bolu Milletvekili Adayları Arzu Aydın, Metin Vural, MHP Bolu Milletvekili Adayı Ferhat Bağcı,Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Göynük Kaymakam V. Orhan Gazi Karakaş, Bolu İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Nadir Çelik, Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Ak Parti Göynük İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Bayraktar, Mümtaz Altınbaş, Siyasi Parti Temsilcileri, Kurum Daire Amirleri ve STK Temsilcileri katıldı.
Anma günü programı saat 20.00’da Hamamönü meydanında gerçekleşen açılış ve protokol konuşmalarıyla başladı. Belediye Başkanımız Kemal Kazan ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ‘nün gerçekleştirdikleri günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Belediye ve Hamamönü meydanlarında kurulan iftar çadırlarında vatandaşlarımıza altı bin kişilik iftar yemeği ikram edildi. Tasavvuf musikisi sanatçısı Nurullah Muş ve ekibinin tasavvuf musikisi sunumu ve semazen gösterisi ile devam eden program İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Kenet Orkestrası Mehter Takımının gösterisi ve Gazi Süleyman Paşa Caminde okunan Mevlid-i Şerif’in ardından sona erdi.
Anma günü programının ardından Akşemseddin Hazretleri Türbesini ziyaret eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Faruk Özlü, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve beraberindeki heyet ardından Tarihi Zafer Kulesi yanında bulunan Göynük Belediyesi Kule Kahve evine gerçekleştirdikleri ziyaret sonrası ilçemizden ayrıldı.

KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının zirveye ...