Anasayfa / Genel / AKŞEMSEDDİN HZ. VEFATININ 561. YIL DÖNÜMÜNDE BÜYÜK ÇAMLICA CAMİNDE DÜZENLENEN MEVLİD PROGRAMIYLA ANILDI

Akşemseddin Hz.’nin vefatının 561. Yıl dönümü münasebetiyle Üsküdar Belediyesi ve Göynük Belediyesi ortak organizasyonuyla düzenlenen Mevlid-i Şerif programı bu gün Üsküdar Büyük Çamlıca Caminde gerçekleşti.
Mevlid-i Şerif programı öncesi vatandaşlara Üsküdar Belediyesi tarafından çorba ikramı sonrasında Valide Sultan gemisiyle boğaz turu eşliğinde yemek ikramı gerçekleşti.
Akşemseddin Hz.’nin vefatının 561. Yıl dönümü münasebetiyle okutulan mevlidi şerif programında ilçemiz esnaflarından Erdal Gülen helva ikramı yaparken ilçemizden halkımızın katılımı amacıyla ulaşım sağlanmasında yardımlarını esirgemeyen Bolu Belediyesi,Üsküdar Belediyesi ve Fatih Belediyesine teşekkür ederiz.

KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının zirveye ...