Anasayfa / Genel / ARASTA ÇARŞISI 2. ETAP RESTORASYON ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

ARASTA ÇARŞISI 2. ETAP RESTORASYON ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya, Arasta Çarşısı 2. Etap Restorasyon Projesi çalışmaları kapsamında Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Restorasyon Daire Başkanlığı Yardımcı Şube Müdürü Ahmet Hakan Evsen,teknik personel Kasım Yalçınkaya ve Pınar Enisoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Arasta çarşısı 2. Etap restorasyon çalışmaları kapsamında ilk olarak proje çizimi konusunda yardım sözü olan Başkanımız Ahmet Çankaya proje çiziminin ardından restorasyon çalışmalarına başlanacağını belirtirken, ilçemize özgü mimari dokuyu koruma ve gelecek nesillere aktarma konusunda yardımlarını esirgemeyen Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Restorasyon Daire Başkanlığı Yardımcı Şube Müdürü Ahmet Hakan Evsen ve projede yer alan tüm personele teşekkür etti.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI İLÇEMİZDE COŞKU VE GURURLA KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beybahçesi Stadyumunda ilçemiz ...