Anasayfa / Genel / BELEDİYEMİZDE GÖREVLİ HİZMET ALIMI YÖNTEMİYLE ÇALIŞAN PERSONELİN KADROLU İŞÇİ OLABİLMEK İÇİN GİRDİĞİ SÖZLÜ SINAVDA BAŞARILI OLANLARIN KESİNLEŞMİŞ LİSTESİ ASKIYA ÇIKARILMIŞTIR

Göynük Belediye Başkanlığı İktisadi Teşekkülüne geçiş yapmak isteyen ve başvuruları kabul edilen,sözlü sınava katılarak başarılı olan personelin kesinleşmiş listesi ektedir.

Sözlü sınava katılarak başarılı olan personelin kesinleşmiş listesi 27/03/2018 tarihinden 31/03/2018 tarihine kadar Belediye İlan tahtasına asılarak ve Göynük Belediyesi Resmi İnternet Sitesinde yayınlanmak üzere askıya çıkarılmıştır.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlığa giden yoldaki nihai zaferi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın şan ...