Anasayfa / Duyurular / BELEDİYEMİZDE GÖREVLİ HİZMET ALIMI YÖNTEMİYLE ÇALIŞAN PERSONELİN KADROLU İŞÇİ OLABİLMEK İÇİN YAPTIKLARI BAŞVURUYA İLİŞKİN KABUL EDİLEREK KESİNLEŞEN LİSTE ASKIYA ÇIKARILMIŞTIR

24/12/2017 tarih ve 30280 ayılı resmi gazetede yayınlanan 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin sürekli işçi kadrolarına veya mahalli idare şirketlerinde işçi statüsüne geçirilmesine ilişkin Belediyemize yapılan 27 adet başvuru tespit komisyonunca incelenip değerlendirilmiştir.

Buna göre; Belediye Başkanlığımızda hizmet alımı yoluyla 27 adet personel çalıştırıldığı, 27 personelin de müracaat ettiği ve aranılan şartlara uygun olduğu ve usule ilişkin şekil şartlarına uyulduğu tespit edilerek 27 adet müracaatın Göynük Belediye Başkanlığı İktisadi Teşekkülüne isçi statüsüne geçişlerine dair başvuruların kabulüne ilişkin karar kesinleşmiştir.

Başvuruda bulunan ve başvurusu kabul edilerek kesinleşen 27 adet personele ait liste ektedir.
Kesinleşen liste 26/02/2018 – 04/03/2018 tarihleri arasında Belediye İlan Panosu ve Göynük Belediyesi Resmi İnternet Sitesinde yayımlanmak üzere ilan edilmiştir.

Göynük Belediyemize ait 14 ABJ 012 plakalı Otobüs aracı 2886 sayılı İhale Kanunun 45. Maddesine ...