Anasayfa / Duyurular / BELEDİYEMİZDE GÖREVLİ TAŞERON İŞÇİLERİN BAŞVURULARI KABUL EDİLEN VE SINAVA GİRMEYE HAK KAZANANLARIN TAM LİSTESİ

24/12/2017 tarih ve 30280 ayılı resmi gazetede yayınlanan 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin sürekli işçi kadrolarına veya mahalli idare şirketlerinde işçi statüsüne geçirilmesine ilişkin Belediyemizce başvuruları kabul edilip kesinleşerek sınava girmeye hak kazananların listesi Belediye İlan Panosu ve Göynük Belediyesi Resmi İnternet Sitesinde yayımlanmak üzere ilan edilmiştir.

BOLU-GÖYNÜK YENİCE MAHALLESİ 12 ADA 51-52-53-54-55-79 VE 81 ADALARDA 18.MADDE UYGULAMASI PARSELASYON PLANI ASKI İLANI

BOLU-GÖYNÜK YENİCE MAHALLESİ 12 ADA 51-52-53-54-55-79 ve 81 ADALARDA 18.MADDE UYGULAMASI PARSELASYON PLANI ASKI İLANI ...