Anasayfa / Genel / ÇIKAN YANGINDA YAŞLI KADIN HAYATINI KAYBETTİ

ÇIKAN YANGINDA YAŞLI KADIN HAYATINI KAYBETTİ

İlçemiz Yenice Mahallesi Sarayönü sokakta İlçemiz Sakinlerinden Yağan ailesine ait tarihi 3 katlı ahşap evde dün gece geç saatlerde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Yangın evin ahşap olması nedeniyle kısa sürede büyürken, Belediyemiz İtfaiye ekiplerinin kısa sürede ettiği müdahale ile kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yapılan incelemede çıkan yangında Belediye itfaiye ekiplerimizin tüm çabalarına rağmen ev sakinlerinden Fatma Yağan kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirlenmiştir
Merhumenin cenazesi bu gün Gazi Süleyman Paşa Caminde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Sofuali kabristanındaki ebedi istiraatgahına defnedilecektir.
Yangında hayatını kaybeden Fatma Yağan’a Allah’tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Ramazan Bayramı kamu personeli ve halkla bayramlaşma programı İlçe Kaymakamı Talha Battal, Belediye Başkanımız Ali ...