Anasayfa / Genel / Cumhuriyetimizin 96’ıncı Yıl Dönümü Kutlamaları İlçemizde Yapıldı

Cumhuriyetimizin 96’ıncı Yıl Dönümü Kutlamaları İlçemizde Yapıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ıncı yıldönümü kutlamaları 28 Ekim Pazartesi günü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de, Anıtparkta Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunumuyla başladı.
Anıtparkta gerçekleşen törene İlçe Kaymakamı Eyyüp GÜNGÖR, Belediye Başkanımız Ahmet ÇANKAYA, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, şehit aileleri, gazilerimiz, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Göynük Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığımızın çelenk sunumuyla başlayan tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.
29 Ekim Salı günü saat 09.00’da kaymakamlık Makamında yapılan tebrikatta İlçe Kaymakamı Eyyüp GÜNGÖR Belediye Başkanımız Ahmet ÇANKAYA, Belediye Başkan Yardımcımız Samet ÇETİNBAŞ,kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, Şehit aileleri, gaziler, sivil toplum örgütleri temsilcilerinin tebriklerini kabul ederken tebrikata katılanlar başta olmak üzere tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.
Kaymakamlık makamında gerçekleşen tebrigatın ardından Göynük Belediyesi Spor Kompleksi Beybahçesi Stadında gerçekleşen kutlama programı İlçe Kaymakamı Eyyüp GÜNGÖR ve Belediye Başkanımız Ahmet ÇANKAYA’nın öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutlaması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Kaymakamı Eyyüp GÜNGÖR günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi.
Konuşmanın ardından, öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu karma halk oyunları gösterisi, Oratoryo, şiir, müzik dinletisi ve Göynük Ali Ericek Ortaokulu öğrencilerden oluşan koronun sunduğu solo türkü performansının ardından İlçemiz genelinde yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları protokol üyelerince verildi

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI İLÇEMİZDE COŞKU VE GURURLA KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beybahçesi Stadyumunda ilçemiz ...