Anasayfa / Duyurular / DOĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2019 YILI MALİ DESTEK PROGRAMI AÇIKLANDI

DOĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2019 YILI MALİ DESTEK PROGRAMI AÇIKLANDI

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) 2019 Yılı Mali Destek Programları Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda açıklandı.
Toplantıya ilçemizi temsilen İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör, Göynük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Sibel Bozdağcı, Göynük Ziraat Odası Başkanı İdris Armağan katıldı.
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 2019 yılı mali destek programı kapsamında Göynük Belediyesi Proje Ofisimiz ilçemizde bulunan kurum ve kuruluşların üretim, kültür, turizm ve kalkınmaya yönelik projelerde destek alması için geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2019 yılı içerisinde de yardımcı ve destek olmaya devam edecektir.

2024 YILI NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI KARARLARI İLANI