Anasayfa / Genel / GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ PROGRAMIMIZI YAPTIK

GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ PROGRAMIMIZI YAPTIK

“Geleneksel İftar Yemeği Programı” Belediye Meydanında gerçekleşti.
Belediyemizin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği programı, Göynük Kaymakam Vekili Fatih Çevik ve değerli eşleri, Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker ve değerli eşleri, Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Remzi Armağan, Bolu Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Başaran, Belediye Başkanımızın değerli eşi Vasfiye Çankaya, Sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla gerçekleşti.
Belediye Meydanında gerçekleşen iftar yemeği programı İlçe Müftüsü Ümit Kartal’ın yemek duasıyla sona erdi. İftar yemeğine katılan halkımıza ve organizasyon da emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI İLÇEMİZDE COŞKU VE GURURLA KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beybahçesi Stadyumunda ilçemiz ...