Anasayfa / Genel / GÖYNÜK 2017 DOĞU AKDENİZ TURİZM VE SEYAHAT FUARI EMITT’TE

GÖYNÜK 2017 DOĞU AKDENİZ TURİZM VE SEYAHAT FUARI EMITT’TE

İlçemiz Göynük’ün Dünyanın en büyük 5. turizm organizasyonu olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’TE her yıl olduğu gibi bu yılda büyük ilgi görmesi bekleniyor.
2016 yılında 70 ülkeden 882 firmanın katıldığı Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan, Türkiye ve dünya turizm sektörünü aynı platformda bir araya getiren ve sektörün en önemli uluslararası buluşma noktası olan EMITT Turizm Fuarı 26-29 Ocak tarihleri arasında TÜYAP-Beylikdüzü Fuar alanında gerçekleşecek.

İlçemizin mevcut turizm imajını şekillendiren temel unsurların tanıtılacağı fuarda; 10 numaralı salonda Bolu platformunda yer alan standımızda 10:00- 17:00 saatleri arasında Göynük’ün tarihi, ekolojik çeşitliliği, dört mevsim doğa turizm potansiyelleri, yerel yaşam tarzı, doğal ürünleri ve alternatif doğa sporları, görsel, yazılı ve birebir ilişkiler içerisinde tanıtılacak.

Ramazan Bayramı kamu personeli ve halkla bayramlaşma programı İlçe Kaymakamı Talha Battal, Belediye Başkanımız Ali ...