Anasayfa / Genel / Göynük Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumu için Paydaş toplantısı yapıldı.

Göynük Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumu için Paydaş toplantısı yapıldı.

Göynük Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumu için Belediye Salonunda Paydaş toplantısı yapıldı.

25-27 Kasım 2022 tarihinde Göynük’te gerçekleşecek sempozyum için yapılan toplantıya İlçe Kaymakamı Ferhat Gür, Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya, AİBÜ Öğretim üyesi ve BAMER Müdüresi Azize Aktaş Yasa, kıymetli akademisyenler ve Daire amirleri katıldılar.
Toplantının ana konusu yapılacak olan sempozyumda paydaşların ne yapacağı ve görevlerinin ne olduğunu belirlemekti.
Değerli katılımcı ve paydaşlara katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

34.GELENEKSEL AKŞEMSEDDİN HZ. ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BU YIL 26 MAYIS 2024 TARİHİNDE DÜZENLENECEKTİR.