Anasayfa / Genel / GÖYNÜK BELEDİYESİ OLARAK 16. ULUSLARARASI TURİZM TİCARET FUAR VE KONGRESİ İÇİN İZMİR’DE YERİMİZİ ALDIK

Göynük’ümüzün bütün güzelliklerini, turistik değerlerimizi ve yöresel ürünlerimizi tanıtmak için Batı Karadeniz Kalkınma Birliği ( BAKAB ) çatısı altında açtığımız standa Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İzmir Bolulular Derneği Başkanı ve yönetimi ziyarette bulunarak İlçemiz Göynük ve yöresel ürünlerimiz hakkında bilgi aldılar. Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Belediye Yazı İşleri Personelimiz Onur Alcan, protokol üyelerine Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya’nın selamlarını ileterek, Başkanımız adına plaket ve Göynüğümüzün yöresel ürünlerini takdim etti.
Göynük fasulyesi, Uğut tatlısı ve Göynük çikolatasıyla yer aldığımız standımız İzmir Fuarı’nda 8-10 Aralık tarihleri arasında devam edecek olup kıymetli misafirlerimizi standımıza bekliyoruz.

KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının zirveye ...