Anasayfa / Göynük Belediyesi / GÖYNÜK BELEDİYESİ TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINDA

GÖYNÜK BELEDİYESİ TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINDA

İzmir’de 5-7 Aralık 2019 tarihleri arasında bu yıl 13.sü düzenlenen Uluslararası Travel Turkey İzmir fuarında, BAKAB çatısı altında Göynük Belediyesi ve Gerede Belediyesi olarak Bolu’yu temsil ediyoruz

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve İzmir Fuarcılık A.Ş. (İZFAŞ) ortaklığıyla düzenlen 43 ülkeden bin 284 farklı firmanın katıldığı dev turizm fuarında Göynük Belediyesi olarak bu dev fuarda da yerimizi aldık.
Göynük Belediyesi olarak ülkemizin güzide şehirlerinden biri olan ve Cittaslow (Sakin Şehir) unvanına sahip Göynük’ümüzün turizm alanında ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığını daha da arttırmak ve geniş kitlelere ulaşabilmek amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya, eşi Vasfiye Çankaya, Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş eşi Sedef Çetinbaş ve Belediye Yazı İşleri Personelimiz Onur Alcan fuarda ziyaretçileri karşılayarak ilçemizin tanıtımında rol üstlenirken Başkanımız Ahmet Çankaya yaptığı açıklamada; Göreve geldiğimiz günden bu yana yerel, ulusal, ve uluslararası birçok platformda Göynük’ümüzün tanıtımına yönelik çalışmalar yürütüyoruz. ‘Travel Turkey İzmir’de de ilçemizin destinasyonlarını, sahip olduğu doğal ve kültürel değerleri ile yöresel ürünlerimizi ziyaretçilere, acente ve kuruluşlara tanıtmaya çalışıyoruz. İzmir ve çevre illerde yaşayan tüm Göynük sevdalılarını standımıza bekliyoruz’ derken fuarda BAKAB çatısı altında yer almamızı sağlayan BAKAB yetkililerine teşekkürlerimi sunuyorum ’dedi.
7 aralık Cumartesi günü sona erecek olan fuarın ilk iki gününde standımızı Batı Karadeniz Kalkınma Birliği ve Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü,Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, komşu ilçemiz Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker, İzmir Bolulular Derneği Başkanı Dost Benli ve dernek üyeleri başta olmak üzere İzmir ve civar illerde yaşan Bolu ve Göynüklü hemşerilerimiz standımızı ziyaret etti.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI İLÇEMİZDE COŞKU VE GURURLA KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beybahçesi Stadyumunda ilçemiz ...