Anasayfa / Genel / GÖYNÜK, TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINDA

GÖYNÜK, TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINDA

Türkiye’nin en büyük turizm platformu TRAVEL TURKEY İZMİR FUARI bugün 15.kez kapılarını açtı.2-4 Aralık’ta , 22 il ve 5 ülkeden 500 katılımcının yer alacağı, 58 ülkeden ziyaretçilerin ağırlanacağı fuarda Göynük Belediyesi olarak yerimizi aldık.
Göynük’ümüzün bütün güzelliklerini, turistik değerlerimizi ve yöresel ürünlerimizi tanıtmak için açtığımız standa, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sn. Ahmet Misbah Demircan, İzmir Valisi Sn. Yavuz Selim Köşger, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Tunç Soyer ve Düzce Belediye Başkanı ve Bakab Başkanı Sn. Faruk Özlü ziyarette bulunarak İlçemiz Göynük ve yöresel ürünlerimiz hakkında bilgi aldılar. Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Belediye Yazı İşleri Personelimiz Onur Alcan, protokol üyelerine Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya’nın selamlarını ileterek, Başkanımız adına plaket ve Göynüğümüzün yöresel ürünlerini takdim etti.
Belediyemize ait Yöresel El Sanatları Eğitim Merkezinde üretilen yöresel tokalı örtmemiz ve Göynüklü kadınlarımızın kendi elleriyle ürettikleri coğrafi işaretli ürünlerimizin yer aldığı standımız Travel Turkey İzmir Fuarı’nda 2-4 Aralık 10:00-18:30 saatleri arasında devam edecek olup kıymetli misafirlerimizi standımıza bekliyoruz.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALİ ORAL GÖREVİNE BAŞLADI

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Göynük Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ali Oral bugün gerçekleştirilen ...