Anasayfa / Duyurular / GÖYNÜK TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINDA

GÖYNÜK TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINDA

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde düzenlenen ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olarak 12. kez 06-08 Aralık 2018 tarihleri arasında 38 ülke ve 48 ilden 1200’ün üzerinde katılımcıyla Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar kompleksi olan Fuar İzmir’de gerçekleşiyor.
Göynük Belediyesi olarak bizlerde tarihi, doğal ve kültürel değerlerimizi fuar katılımcılarına tanıtmak amacıyla Fuar İzmir A Kapısı Girişinde yerimizi aldık.
8 Aralık Cumartesi günü sona erecek ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresinde ziyaretçilerimizi standımıza bekliyoruz.

Göynük Belediyemize ait 14 ABJ 012 plakalı Otobüs aracı 2886 sayılı İhale Kanunun 45. Maddesine ...