Anasayfa / Göynük Belediyesi / “ GÜN MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR”

“ GÜN MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR”

Başkanımız Kemal Kazan, Türkiye Cumhuriyeti devletine karşı gerçekleştirilen darbe girişimine karşı Bolu ve tüm Türkiye’nin milli iradenin ve demokrasinin yanında durduğunu söyledi. Paralel güçlere hizmet eden darbecilerin Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın iradeli tavrı ile emeline ulaşamadığını vurgulayan Başkanımız yayınladığı mesajda “Gücünü milletten almayan bir grubun kalkışması, meşru hükümetimizi alaşağı etme çabası sonuçsuz kalmıştır. Gün demokrasi ve milli iradeye sahip çıkma günüdür” dedi.

Başkanımız Kemal Kazan’ın mesajı şöyle:

“Türkiye Cumhuriyet tarihinin en karanlık gecelerinden biri Milletimizin demokrasimize ve milli iradeye sahip çıkmasıyla aydınlık sabaha kavuştu. Demokrasimize, Devletimize ve Meclisimize karşı yapılan darbe girişimine, gücünü milletten almayan bir grubun kalkışmasına Milletimiz birlik ve beraberlik içinde hareket ederek en iyi cevabı vermiştir. Paralel yapıya hizmet eden darbecilerin çabası sonuçsuz kalmıştır. Anayasamıza, hukuk devleti ilkelerimize, demokrasimize yapılan darbe girişimini Milletimiz canını yok sayarak engelledi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bolu’da da halkımız demokrasiden ve özgürlükten vazgeçmeyeceğimizi bir kez daha gösterdi.

Bu uğurda canlarını hiçe sayarak şehit düşen güvenlik görevlilerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Darbe girişiminde bulunan hainler, en kısa zamanda yüce adalet önüne çıkarılarak gerekli cezaya çarptırılacaktır.

Aziz Milletimizin bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da tek bayrak altında tek vücut olarak birlik ve beraberliğimizi koruyarak huzur ve refah içinde her zaman demokrasiye sahip çıkacağına olan inancım sonsuzdur. Gün demokrasi ve milli iradeye sahip çıkma günüdür’ dedi.