Anasayfa / Genel / İPEKYOLU TURİZM KORİDORUNUN CANLANDIRILMASINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZDA BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ

İpekyolu Belediyeler Birliği başkanlığında Ankara Kalkınma Ajansı, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve Bepka Kalkınma Ajansı uzmanlarının katılımıyla İpekyolu koridoru destinasyonu yönetimi ve eylem planları hakkında Belediyemizde bir toplantı düzenlendi.
İpekyolu Turizm koridorunun canlandırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında uzman katılımcılar ile karşılıklı fikir alış verişinin gerçekleştiği toplantı sonrası İpekyolu Belediyeler Birliği Müdürü Sibel Bozdağcı katılımcılara ilçemizi gezdirerek kendilerine bilgiler verdi.

Ramazan Bayramı kamu personeli ve halkla bayramlaşma programı İlçe Kaymakamı Talha Battal, Belediye Başkanımız Ali ...