Anasayfa / Genel / KUKLA VE SİHİRBAZLIK GÖSTERİLERİYLE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

KUKLA VE SİHİRBAZLIK GÖSTERİLERİYLE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Göynük Belediyesi ve Göynük Çocuk Belediyesince organize edilen ve İstanbul Üniversitesi Rekreasyon Bölümü tarafından ilçemizde ilkokul öğrencilerine yönelik içerisinde kukla gösterisi ve sihirbazlık gösterilerinin yer aldığı bir organizasyon gerçekleştirildi.
Göynük Ali Ericek İlkokulunda okul öğrencilerine yönelik 50’şer dakikalık toplam 2 seans olmak üzere gerçekleşen gösteride Sevimli Kuklalar adlı kukla oyunu ve sihirbazlık gösterisi öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.
Göynük Belediyesi ve Göynük Çocuk Belediyesince bu tür organizasyonlar ilçemiz okullarında önümüzdeki dönemde devam edecektir.

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN

Ülkemiz ve insanlık için alın teri döken tüm emekçilerimizin #1Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlu ...