Anasayfa / Genel / KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının zirveye ulaştığı bir Kurban Bayramı ’na daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Kurban; yardımlaşmadır, dayanışmadır, yoksulların sevindirilmesidir. Kurban Bayramı, Müslümanları ortak duygularda buluşturan, toplumu kaynaştıran huzur ve coşku kaynağıdır.

Tüm İslâm âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum.

Rabbim kesecek olduğumuz kurbanlarımızı ve yapmış olduğumuz ibadetlerimizi kabul eylesin.

Ahmet ÇANKAYA

34.GELENEKSEL AKŞEMSEDDİN HZ. ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BU YIL 26 MAYIS 2024 TARİHİNDE DÜZENLENECEKTİR.