Anasayfa / Genel / ŞAMPİYON SPORCULARIMIZDAN BAŞKANIMIZ AHMET ÇANKAYA’YA ZİYARET

ŞAMPİYON SPORCULARIMIZDAN BAŞKANIMIZ AHMET ÇANKAYA’YA ZİYARET

Ankara’da 30 Temmuz – 4 Ağustos tarihleri arasında 15 Temmuz Şehitleri Anısına düzenlenen Uluslararası Avrasya Açık Wushu Kung Fu Şampiyonasında Göynük Belediye Spor sporcularımız kazandıkları başarılar ile bir kez daha göğsümüzü kabarttı.
Şampiyonada Milli Sporcularımızdan Baran Demirtaş Uluslararası Avrasya Açık Wushu Kung Fu Şampiyonasını şampiyonlukla tamamlarken Sümeyra Serin ikinci, Ayşe Nur Demiröz ise üçüncü olurken Zeynep Çilekar derece müsabakasında elenerek şampiyonaya veda etti.
Şampiyona sonrası antrenör Bolu Wushu İl Temsilcisi Tahsin Paça ile Milli Sporcularımızı makamında kabul eden Başkanımız Ahmet Çankaya Uluslararası Avrasya Şampiyonasında sporcularımızın elde ettiği başarının önemini belirterek; ’’Kazanmış oldukları başarılara bir yenisini daha eklemeleri bizim için mutluluk verici. Sporcu kardeşlerimizin katıldıkları her turnuvada Bayrağımızı, Milletimizi ve ilçemiz Göynük’ü en iyi şekilde temsil ettikleri elde ettikleri sonuçlar ile ortada olup kazandıkları madalyalar gelecekte ki yeni başarılarında habercisidir’’ dedi.
Başkanımız Ahmet Çankaya ziyaret sonrasında Millî Sporcularımızı ve Antrenörlerini tebrik ederek kendilerini ödüllendirdi.

Ramazan Bayramı kamu personeli ve halkla bayramlaşma programı İlçe Kaymakamı Talha Battal, Belediye Başkanımız Ali ...