Anasayfa / Göynük Belediyesi / ŞEHİDİMİZ ZİYA SARPKAYA’YI DUALAR İLE ANDIK

ŞEHİDİMİZ ZİYA SARPKAYA’YI DUALAR İLE ANDIK

Geçtiğimiz yıl Hakkâri Şemdinli de hain bir saldırı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya’nın ruhuna ithaf edilmek üzere bu gün mevlid-i Şerif okutuldu.

Öğle namazı öncesi Şehidimizin yenice mahallesindeki baba evinde okutulan mevlide Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, İlçe Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan, Belediye Başkanımız Kemal Kazan,Başkan Yardımcımız Günay Can,Av.Mehmet Emin Güz, Ak Parti İlçe Yönetimi ve teşkilatı, daire amirleri ile çok sayıda vatandaşımız katılırken şehidimiz Ziya Sarpkaya ve vatanı uğruna canını feda eden bütün şehitler için dualar edilip, vatanın ve milletin birlik ve beraberliğinin daim olması temennisinde bulunuldu.

KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının zirveye ...