Anasayfa / Genel / SINDIRGI YAĞCIBEDİR UÇAN HALI ŞENLİĞİNE KATILDIK

SINDIRGI YAĞCIBEDİR UÇAN HALI ŞENLİĞİNE KATILDIK

22. Uluslararası Sındırgı Yağcıbedir Uçan Halı Şenliğine Göynük Belediyesi Yöresel El Sanatları Merkezimizdeki ürünlerimiz ile katıldık. İlçemizin coğrafi işareti olan Tokalı Örtmemiz ve yöresel el sanatlarında ürettiğimiz tüm ürünlerimizin tanıtımını ve satışını yapmaktayız. Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya değerli eşi Vasfiye Çankaya ile şenliğe katılarak Balıkesir milletvekili Belgin Uygur hanımefendiye, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Birol Şahin beye ve Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş beye ilçemizin değerlerinin yer aldığı hediye plaketimizi takdim etmişlerdir.