Anasayfa / Göynük Belediyesi / SOFUALİ MAHALLESİ TOKİ KONUTLARI CİVARI 18. MADDE UYGULAMA ALANINDA UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ ASKI İLANI

Bolu ili Göynük ilçesi, Sofuali Mahallesi Toki Civarında devam eden 18 Uygulamasını kapsayan alanda Düzenlemeye tabi tutulan yerlerin ihtiyacı olan yol, park ve yeşil alanların düzenleme dolayısıyla meydana gelen değer artışları karşılığında düzenlemeye tabi tutulan arazi ve arsaların düzenlemeden önceki yüzölçümlerinden Düzenleme Ortaklık Payı (D.O.P.) oranı düşürülerek karşılanması sonucu arazilerden kesilen DOP miktarının %50’sinin Taks/Kaks hesabı yapılırken hesaplamaya katılması için plan notlarında tadilat işlemi Belediyemiz Meclisinin 05/09/2017 gün ve 52 sayılı kararı ile onaylamıştır.

3194 sayılı İmar Kanunu’nun 8. Maddesi ve Mekansal Planlar Yapım Yönetmeliği’nin 33. Maddesi gereği, imar planı 05.09.2017-05.10.2017 tarihleri arasında 1 ay süre ile askıya çıkarılmıştır.

İlgililere ilanen duyurulur.