Anasayfa / Genel / ”TABİATIN KALBİ BOLU ÇALIŞTAYI”NDA GÖYNÜK STANDINA BÜYÜK İLGİ

”TABİATIN KALBİ BOLU ÇALIŞTAYI”NDA GÖYNÜK STANDINA BÜYÜK İLGİ

Bolu Abantta düzenlenen Tabiatın Kalbi Bolu Çalıştayına katılmak üzere Bolu’ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Belediyemiz tarafından kurulan ilçemize özgü yöresel el sanatları ürünlerinin sergilendiği standımızı ziyaret etti.
Ziyaretlerinde kendilerine Bolu Valisi Aydın Baruş,Göynük Kaymakam V. Orhan Gazi Karakaş’ın eşlik ettiği Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu standımızda bulunan ilçemize özgü yöresel el sanatları ürünleri hakkında Göynük Kaymakam V. Orhan Gazi Karakaş ve Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sibel Bozdağcıdan bilgiler aldı.