Anasayfa / Genel / TÜRKİYE KLASİK OTOMOBİL KULÜBÜ ÜYELERİ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

TÜRKİYE KLASİK OTOMOBİL KULÜBÜ ÜYELERİ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Klasik Otomobil Tutkunları Cumhuriyet Rallisi Etkinliği Kapsamında İlçemizi Ziyaret Etti

Döneminde belirli özelliklere sahip olan ve artık caddelerde sıkça görülmeyen klasikleşmiş araçlara ilgi duyan, bu araçları korumak ve tekrar çalışır hale getirebilmek için uğraşı gösteren ve bu doğrultuda fikir alışverişinde bulunmak isteyen insanların bir araya gelmelerini sağlamak amacıyla 1990 yılında kurulan Türkiye Klasik Otomobil Kulübü Sakarya Sapanca ve Bolu çevresinde gerçekleştirdikleri 2017 yılının son rallisi olan 29 Ekim Cumhuriyet Rallisi kapsamında bu gün ilçemizi ziyaret ettiler.

Yaklaşık 30 klasik otomobilin yer aldığı etkinlik kapsamında ilçemizde yaklaşık 3 saat kalan Türkiye Klasik Otomobil Kulübü üyeleri ilçemizi gezme fırsatı bulurken kendilerine Belediye Başkan Yardımcısı Günay Can eşlik etti.

Özellikle çocukların büyük ilgisini çeken ziyarette vatandaşalar klasik haline gelen farklı modellerdeki otomobillerle fotoğraf çektirme şansı buldurlar.

Etkinlik sonunda Türkiye Klasik Otomobil Kulübü Başkanı Aydın Harezinin Belediye Başkanımız Kemal Kazan’ın Türkiye Klasik Otomobil Kulübü 29 Ekim Cumhuriyet Rallisi kapsamında yapmış olduğu yardımlardan ötürü takdim ettiği plaketi Belediye Başkan Yardımcısı Günay Can alırken günün anısına Aydın Hareziye ilçemizin simgesi olan Zafer Kulesi maketi hediye etti.

KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının zirveye ...