Anasayfa / Duyurular / YAPI KAYIT BELGESİ ALINAN BİNALARIN ‘KENTSEL DÖNÜŞÜM’ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLEBİLMESİNE YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Bolu Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından İmar Barışı ile Yapı Kayıt Belgesi alınan binaların ‘KENTSEL DÖNÜŞÜM’ kapsamında değerlendirilebilmesine yönelik 5 Ağustos Pazartesi günü (Bu gün) saat 14:00’da Belediye Salonunda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.
Yapı kayıt belgesi alan tüm vatandaşlarımızın toplantıya katılmaları ilanen duyurulur.

34.GELENEKSEL AKŞEMSEDDİN HZ. ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BU YIL 26 MAYIS 2024 TARİHİNDE DÜZENLENECEKTİR.