Anasayfa / Duyurular / YÖRESEL EL SANATLARI SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİNDE KURSİYER EĞİTİMİ BAŞVURU KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

Göynük Belediyesi, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İŞKUR Müdürlüğü iş birliğinde Belediyemizce hizmet vermeye başlayacak olan Yöresel El Sanatları Sürekli Eğitim merkezinde kurs düzenlenecektir.

Kursiyer olarak eğitim almak isteyen vatandaşlarımız başvurularını Belediyemiz Özel Kalem birimine yapabilirler.

BOLU-GÖYNÜK YENİCE MAHALLESİ 12 ADA 51-52-53-54-55-79 VE 81 ADALARDA 18.MADDE UYGULAMASI PARSELASYON PLANI ASKI İLANI

BOLU-GÖYNÜK YENİCE MAHALLESİ 12 ADA 51-52-53-54-55-79 ve 81 ADALARDA 18.MADDE UYGULAMASI PARSELASYON PLANI ASKI İLANI ...