Anasayfa / Genel / ZAFERİMİZİN 102. YILI ANIT PARKTAKİ TÖRENLE KUTLANDI

ZAFERİMİZİN 102. YILI ANIT PARKTAKİ TÖRENLE KUTLANDI

*18 Mart Çanakkale Zaferinin 102. Yılı Anma Günü Programı kapsamın da bu gün saat 10.00’da Anıt Park’ta bir tören düzenlendi.

*Programa Göynük Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan, Cumhuriyet Savcısı Sertaç Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Günay Can, Jandarma Yüzbaşı Yaşar Oğuz Yılmaz İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, İlçe Daire Amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

*Program Anıt Park’ta Çelenklerin Sunulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti. Ardından ilçemiz öğrencilerinin günün anısına okudukları şiirlerin sonrasında Anıt Parktaki tören sona erdi.