Anasayfa / Ali Oral / 🇹🇷 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN

🇹🇷 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı İlçemizde Kutlandı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bu gün ilçemiz Göynük Belediyesi Beybahçesi Stadyumunda kutlama programı düzenlendi.
Programa İlçe Kaymakamı Talha Battal, Göynük Cumhuriyet Başsavcısı Seçil Yargıcı Battal, Belediye Başkanımız Ali Oral, Değerli Eşi Ruhan Oral, İlçe Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Orhan Çalış Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen program, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın Öğrencilerin ve Halkımızın Bayramını kutlaması ile başladı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla beraber şiirler okundu, Öğrencilerin hazırladıkları oratoryo, halk oyunları, Wushu ve kungfu gösterisinin ardından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilçe çapında düzenlenen sportif müsabakalarda derece alan öğrenci ve takımlara protokol üyelerinin ödüllerini takdim etmesinin ardından düzenlenen program sona erdi.

34.GELENEKSEL AKŞEMSEDDİN HZ. ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BU YIL 26 MAYIS 2024 TARİHİNDE DÜZENLENECEKTİR.