Anasayfa / Ali Oral / ­čç╣­čçĚ 19 MAYIS ATAT├ťRK’├ť ANMA GEN├çL─░K VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN

­čç╣­čçĚ 19 MAYIS ATAT├ťRK’├ť ANMA GEN├çL─░K VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN

19 May─▒s Atat├╝rk’├╝ Anma Gen├žlik ve Spor Bayram─▒ ─░l├žemizde Kutland─▒.
19 May─▒s Atat├╝rkÔÇÖ├╝ Anma Gen├žlik ve Spor Bayram─▒ kapsam─▒nda bu g├╝n il├žemiz G├Âyn├╝k Belediyesi Beybah├žesi Stadyumunda kutlama program─▒ d├╝zenlendi.
Programa ─░l├že Kaymakam─▒ Talha Battal, G├Âyn├╝k Cumhuriyet Ba┼čsavc─▒s─▒ Se├žil Yarg─▒c─▒ Battal, Belediye Ba┼čkan─▒m─▒z Ali Oral, De─čerli E┼či Ruhan Oral, ─░l├že Daire Amirleri ve ├žok say─▒da vatanda┼č kat─▒ld─▒. Orhan ├çal─▒┼č ├çok Programl─▒ Anadolu Lisesi taraf─▒ndan d├╝zenlenen program, Kaymakam─▒m─▒z ve Belediye Ba┼čkan─▒m─▒z─▒n ├ľ─črencilerin ve Halk─▒m─▒z─▒n Bayram─▒n─▒ kutlamas─▒ ile ba┼člad─▒, Sayg─▒ duru┼ču ve ─░stiklal Mar┼č─▒’n─▒n okunmas─▒yla beraber ┼čiirler okundu, ├ľ─črencilerin haz─▒rlad─▒klar─▒ oratoryo, halk oyunlar─▒, Wushu ve kungfu g├Âsterisinin ard─▒ndan 19 May─▒s Atat├╝rk’├╝ Anma Gen├žlik ve Spor Bayram─▒ dolay─▒s─▒yla il├že ├žap─▒nda d├╝zenlenen sportif m├╝sabakalarda derece alan ├Â─črenci ve tak─▒mlara protokol ├╝yelerinin ├Âd├╝llerini takdim etmesinin ard─▒ndan d├╝zenlenen program sona erdi.

Hakk─▒nda G├Âyn├╝k Belediyesi

Bunumu ar─▒yorsunuz ?

34.GELENEKSEL AK┼×EMSEDD─░N HZ. ANMA G├ťN├ť ETK─░NL─░KLER─░ BU YIL 26 MAYIS 2024 TAR─░H─░NDE D├ťZENLENECEKT─░R.