Anasayfa / Genel / 1 EKİM 2020 COVİD-19 TEDBİRLERİ DENETİMİ İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİ

1 EKİM 2020 COVİD-19 TEDBİRLERİ DENETİMİ İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİ

1 Ekim 2020 tarihli Covid-19 Tedbirleri Denetimi İlçe Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan ve Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya’nın katılımı ile ilçemizde gerçekleşti.
Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında içerisinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminde temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere/kurallara uyulması hususunda İlçe Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan ve Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya’nın katılımı ile şehir merkezi ve ilçemiz genelinde genel denetim gerçekleştirildi.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI İLÇEMİZDE COŞKU VE GURURLA KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beybahçesi Stadyumunda ilçemiz ...