Anasayfa / Genel / 1 EKİM 2020 COVİD-19 TEDBİRLERİ DENETİMİ İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİ

1 EKİM 2020 COVİD-19 TEDBİRLERİ DENETİMİ İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİ

1 Ekim 2020 tarihli Covid-19 Tedbirleri Denetimi İlçe Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan ve Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya’nın katılımı ile ilçemizde gerçekleşti.
Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında içerisinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminde temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere/kurallara uyulması hususunda İlçe Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan ve Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya’nın katılımı ile şehir merkezi ve ilçemiz genelinde genel denetim gerçekleştirildi.

SINDIRGI YAĞCIBEDİR UÇAN HALI ŞENLİĞİNE KATILDIK

22. Uluslararası Sındırgı Yağcıbedir Uçan Halı Şenliğine Göynük Belediyesi Yöresel El Sanatları Merkezimizdeki ürünlerimiz ile ...