Anasayfa / Genel / BAŞKANIMIZ AHMET ÇANKAYA’DAN EĞİTİME DESTEK

BAŞKANIMIZ AHMET ÇANKAYA’DAN EĞİTİME DESTEK

Göynük Belediyesi tarafından okula yeni başlayan öğrencilere eğitim seti hediye edildi.
Başkanımız Ahmet Çankaya’nın talimatı doğrultusunda hazırlanan eğitim setleri bu gün İlçe Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan, Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya ve Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş’ın katılımı ile 2020- 2021 eğitim öğretim yılında anaokulu ve ilköğretim birinci sınıfa başlayan öğrencilere dağıtıldı.
Başkanımız Ahmet Çankaya yaptığı açıklamada “ Okul yaşantısına adım atan ve yeni eğitim öğretim yılına merhaba diyen anaokulu ve birinci sınıf öğrencilerimize eğitim setlerimizi hediye ettik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman destekçileriyiz. Onların eğitim yaşantılarına katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize başarıyla geçecek bir eğitim öğretim yılı diliyorum’ derken önümüzdeki günlerde köy okullarında eğitim gören öğrencilere de hazırlanan eğitim setlerinin teslim edileceğini belirtti.
Şehir merkezinde eğitim gören toplam 130 anaokulu ve ilköğretim birinci sınıf öğrencisine maske, boyama kitabı, hikaye kitabı, kurşun kalem, keçeli kalem, silgi, kalemtıraş, sulu ve kuru boya ile oyun hamurundan oluşan eğitim seti hediye edildi.