Anasayfa / Duyurular / 2. ETAP GÖYNÜK TOKİ TOPLU KONUTLARININ YAPILACAĞI ALANIN TAPU TESLİM İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİ

Belediye Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş bu gün Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Emlak Dairesi Başkanı Mehmet Akif Yakar’ı ziyaret etti.
2. Etap Göynük Toki Toplu Konutlarının yapılacağı alanın tapularını TOKİ Emlak Dairesi Başkanı Mehmet Akif Yakar’a teslim eden Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş ‘’2. Etap Göynük Toki Toplu Konutları İnşaatı ihalesinin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini belirtirken ilçemize hayırlı olması ’’ temennisinde bulundu.

34.GELENEKSEL AKŞEMSEDDİN HZ. ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BU YIL 26 MAYIS 2024 TARİHİNDE DÜZENLENECEKTİR.