Anasayfa / Duyurular / 2. ETAP GÖYNÜK TOKİ TOPLU KONUTLARININ YAPILACAĞI ALANIN TAPU TESLİM İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİ

Belediye Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş bu gün Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Emlak Dairesi Başkanı Mehmet Akif Yakar’ı ziyaret etti.
2. Etap Göynük Toki Toplu Konutlarının yapılacağı alanın tapularını TOKİ Emlak Dairesi Başkanı Mehmet Akif Yakar’a teslim eden Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş ‘’2. Etap Göynük Toki Toplu Konutları İnşaatı ihalesinin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini belirtirken ilçemize hayırlı olması ’’ temennisinde bulundu.

BOLU-GÖYNÜK YENİCE MAHALLESİ 12 ADA 51-52-53-54-55-79 VE 81 ADALARDA 18.MADDE UYGULAMASI PARSELASYON PLANI ASKI İLANI

BOLU-GÖYNÜK YENİCE MAHALLESİ 12 ADA 51-52-53-54-55-79 ve 81 ADALARDA 18.MADDE UYGULAMASI PARSELASYON PLANI ASKI İLANI ...