Anasayfa / Başkan'ın Mesajları / BAŞKANIMIZIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

BAŞKANIMIZIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunu, ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos 1922 tarihi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk Ulusunun verdiği bağımsızlık mücadelesinin, tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır.

30 Ağustos Zaferi ile  Türk Milleti  tüm imkânsızlıklara rağmen milli mücadelesini kazanarak bağımsızlığına sahip çıkmış  Türk Ordusu ve Türk Milleti  esareti asla kabul etmeyeceğini tüm dünyaya kanıtlamıştır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, Türk tarihinin en önemli zaferlerinden olan 30 Ağustos Zaferi tarih sayfasındaki yerini, inancın zafere dönüştüğü büyük bir kahramanlık örneği ve bağımsızlık mücadelesi olarak almıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu cennet vatanı bizlere yurt yapan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bizlere armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Göynüklü hemşehrilerimin  ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

Saygılarımla.

Ahmet Çankaya

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI İLÇEMİZDE COŞKU VE GURURLA KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beybahçesi Stadyumunda ilçemiz ...