Anasayfa / Genel / 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

Milli birliğimizin temellerinin atıldığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 102. Yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemizde coşkuyla kutlandı.
Beybahçesi stadında düzenlenen kutlama programına ilçe kaymakamı Fatih Çevik, Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya, kurum amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından öğrencilerin günün anlam ve önemine ilişkin okudukları şiirler, hazırladıkları dans ve spor gösterilerinin ardından bütün öğrencilerin birlikte hazırladığı “Atatürk Çocukları” adlı gösteriyle sona erdi.