Anasayfa / Genel / İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 23 NİSAN ETKİNLİĞİNE KATILIM GÖSTERDİK

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 23 NİSAN ETKİNLİĞİNE KATILIM GÖSTERDİK

Cittaslow Belediyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ev sahipliğinde bir araya geldi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Daire Başkanlığı Çocuk Belediyesi Şube Müdürlüğü, çocukların yerel yönetime katılımı, çocuğun güçlenmesi, ulusal ve yerel ölçekte faaliyetlerde bulunması adına cittaslow şehirlerini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102. Yıl etkinliklerine davet etti.
Belediyemizi temsilen Yazı İşleri Müdürümüz Süleyman Özcan ve kızı Ecrin Özcan etkinliğe katılım gösterdi.Bu güzel etkinlik ve misafirperverliği için İzmir Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz.

2023 YILI FAALİYET RAPORU İLANI