Anasayfa / Genel / 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI BELEDİYE SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI BELEDİYE SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ

Kutlama programı öncesinde saat 14.00’da Anıt Park’ta İlçe Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, Belediye Başkanımız Kemal Kazan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Yüksel, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, Kurum Amirleri, İlçemizde görev yapan öğretmenler, emekli öğretmenler ve STK temsilcilerinin katılımı ile Çelenk Sunma Töreni gerçekleşti.

Çelenk sunma töreninin ardından,Belediye salonunda gerçekleşen kutlama programına İlçe Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, Belediye Başkanımız Kemal Kazan, İlçe Jandarma Astsubay Adnan Aksoy, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Yüksel, Kurum Amirleri İlçemizde görevli Öğretmenler ve Emekli Öğretmenler katıldı.

24 Kasım Öğretmenler günü programı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından protokol üyelerinin günün anlam ve önemini belirten konuşmalarıyla başladı. Yaşar Şahin’in emekli öğretmenler adına gerçekleştirdiği konuşmasının ardından ilçemizde görev yapan stajyer öğretmenlerin yemin töreni gerçekleşti. Yemin töreni sonrasında hizmet süresini tamamlayarak emekli olan Yaşar Şahin’e hizmetlerinden ötürü Hizmet Şeref Belgesini İlçe Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş takdim etti.

Program İlçemiz okulları öğrencilerinin hazırladıkları şiir dinletisi, koro şarkıları ve Göynük Ortaokulu Öğretmenlerinin hazırlamış olduğu video gösteriminin sonrasında düzenlenen şiir, kompozisyon yarışmalarında derece alan öğrencilere Başkanımız Kemal Kazan, İlçe Jandarma Astsubay Adnan Aksoy ve Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz’ün hediye takdimi sonrası sona erdi.