Anasayfa / Genel / 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZI COŞKUYLA KUTLADIK

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZI COŞKUYLA KUTLADIK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93. Yıl Dönümü  kutlama programı 28 Ekim Cuma günü Anıt Park’ta İlçe Kaymakamlığı ve Belediyemiz tarafından Çelenk koyma töreniyle başladı..

29 Ekim Cumartesi günü Cumhuriyet Bayramı kutlama programı terminal meydanında gerçekleşen tören ile devam etti. Törene İlçe Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan, Belediye Başkanımız Kemal Kazan, İlçe Garnizon Komutanı Yaşar Oğuz Yılmaz, Cumhuriyet Baş  Savcısı Sertaç Gül, İlçe Emniyet Müdürü  Mesut Aslan, İlçe Hâkimi Şükran Tamer Aslan, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, Belediye Başkan Yardımcısı Günay Can , İlçe Daire Amirleri, Siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.

Tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından İlçe Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan ve Belediye Başkanımız Kemal Kazan halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlaması ile başlanıldı. Kutlamanın ardından İlçe Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Ardından Orhan Çalış Çok Programlı  Anadolu Lisesi, Akşemseddin Anadolu İmam Hatip Lisesi, Göynük Orta Okulu ve Egemenlik Orta Okulu öğrencileri günün anlam ve önemine uygun hazırladıkları şiir ve Akşemseddin İmam Hatip Lisesi ve Göynük Orta Okulu öğrencileri tarafından seslendirilen koro dinletisi gerçekleşti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız ile ilgili okullarımızda yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan, Belediye Başkanımız Kemal Kazan ve İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Sertaç Gül tarafından ödülleri verilirken program sonrasında protokol üyeleri tören alanında açılan 15Temmuz Şehitler Günü ve Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet temalı resim sergisini ziyaret etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93. Yılı Kutlama Programı tören geçidinin ardından sona erdi.

Ramazan Bayramı kamu personeli ve halkla bayramlaşma programı İlçe Kaymakamı Talha Battal, Belediye Başkanımız Ali ...