Anasayfa / Duyurular / Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Başvurular 25 Kasım 2016 Tarihine Uzatıldı

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 Sayılı Kanun kapsamında Belediyemize ; Su –atık su, katı atık, çevre temizlik, emlak, ilan ve reklam vergisi borcu bulunan borçluların borç taksitlendirme (yapılandırma) başvuruları 25 Kasım 2016 Cuma  gününe kadar uzatıldı.

İlgililerin Belediyemiz tahsilat servisine 25 Kasım 2016 Cuma  günü mesai saati bitimine kadar müracaatlarını yapmaları önemle duyurulur

Yapılandırma ile ilgili detaylar Belediyemiz tahsilat servisinden öğrenilebilir.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALİ ORAL GÖREVİNE BAŞLADI

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Göynük Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ali Oral bugün gerçekleştirilen ...