Anasayfa / Genel / CİTTASLOW ULUSAL GENEL KURUL TOPLANTISI KÖYCEĞİZDE GERÇEKLEŞTİ

CİTTASLOW ULUSAL GENEL KURUL TOPLANTISI KÖYCEĞİZDE GERÇEKLEŞTİ

Cittaslow (sakin şehir) Ulusal Genel Kurulu ve Çalıştayı, Cittaslow Türkiye ağına katılmaya hak kazanan Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirildi.

7-8 Aralık’ta Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleşen çalıştaya, Cittaslow Genel Sekreteri Pier Giorgio Oliveti, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cittaslow Türkiye Koordinatörü Tunç Soyer, Cittaslow Türkiye Teknik Koordinatörü Bülent Köstem, Bilim Komitesi üyeleri Prof. Dr. Murat Barkan ve Prof. Dr. Rıdvan Yurtseven Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş’ın yanı sıra Türkiye’nin 17 Cittaslow kentinin belediye başkanları ve temsilcileri katıldı.
Çalıştay’a katılan davetliler ilçedeki Sultaniye kaplıcası, Kaunos antik şehiri, Ekincik orman seyir terası ile Ekincik koyunu gezme fırsatı buldular.

2023 YILI FAALİYET RAPORU İLANI