Anasayfa / Genel / AKŞEMSEDDİN HAZRETLERİ’Nİ 563. VEFAT YILDÖNÜMÜNDE ANKARA’DA ANDIK

AKŞEMSEDDİN HAZRETLERİ’Nİ 563. VEFAT YILDÖNÜMÜNDE ANKARA’DA ANDIK

Akşemseddin Hazretleri’nin 563. Vefat yıldönümü anma günü ve mevlid-i şerif programı Ankara’da gerçekleştirildi.
Ankara Melike Hatun Camii Şerifi önünde İnegöl Mehter Takımı mehteran gösterisiyle başlayan programa Milliyetçi Hareket Partisi Afyon Milletvekili Mehmet Taytak, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, bir dönem ilçemiz Göynük’te Kaymakam olarak görev yapan ve şu anda İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri olan Selim Çapar, eski Sakarya Milletvekili ve eski Akyazı Belediye Başkanı Recep Yıldırım,Bolu Abant İzzet Baysal Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanvekili Mehmet Başaran, Kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Mevlid-i Şerif programının ardından Sponsorlarımızın katkılarıyla gelen misafirlerimize yemek ikram edildi.

Ramazan Bayramı kamu personeli ve halkla bayramlaşma programı İlçe Kaymakamı Talha Battal, Belediye Başkanımız Ali ...